dimecres, 12 de juliol del 2017

Tercer i quart dies de campaments!

Bona nit famílies!

Estan sent dies molt actius als terrenys de Vilanova de Sau! Ahir vam descobrir dues tribus, la tribu del bosc i la tribu de l'aigua. De moment ens hem començat a conèixer s'han presentat i ens han explicat algunes de les seves costums, a veure si durant els següents dies podem descobrir més d'ells.

A més de les tribus ens han vingut a visitar una animalets poc estimats als caps d'alguns infants. Estem tractant els polls amb vinagre i amb film de plàstic per desfer-nos d'ells! Però no us preocupeu no tots en tenim, estem revisant cada dia i evitarem que s'escampin.







Tot i això, ahir al matí vam poder gaudir de la piscina de roques que està al costat dels terrenys i de les guitarres.


A la tarda, vam jugar molt motiviats al estratego, des dels més petits fins als M2 van participar molt activament i van desenvolupar el seu rol a la perfecció. 

Pel que fa a la colla de grans, ben d'hora al matí van marxar de mini ruta per les Guilleries i el Tavertet com podeu veure a les fotos els paisatges son molt macos. Estant caminant amb molt bon ritme i, tot i la calor, sembla que podran acabar la ruta molt satisfets.








Avui hem fet una excursió borejant el pantà, feia molt sol i alguns han agafar poca aigua així que l'hem hagut de compartir. La nostra missió era trobar proves que ens ha demanat l'astronauta per comprovar que les tribus existien. Quan les hem trobat hem dinat i hem baixat cap al campament un cop allà hem tornat a la piscina, a fer el tractament de polls i a alguns ens ha donat temps a tenyir les samarretes.





Bona nit, demà us seguim escrivint! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada