dilluns, 10 de juliol del 2017

Primers dies de Campaments!! 1r i 2n

Bona nit famílies ganyotaires!!

Ahir vam tenir algun petit problema amb l'internet per actualitzar el blog, així doncs en aquest us expliquem el dia d'avui i el d'ahir diumege.

Vam arribar al campament, vam dinar a les grans esplanades de gespes que tenim per quasi nosaltres sols i després vam explorar tota la zona.






Tal i com ficava a la carta que se'ls va enviar als petits ganyotaires; aquests anaven anar a viure a un asteroide!!! Al arribar al campament, es van trobar als astronautes i els van explicar com tenien organitzat el campament.

El que és curiós es que aquests astronautes estan al campament fent una investigació sobre unes tribus; aquestes tribus el primer dia no sabíem com eren i ho vam intentar adivinar dibuixant-les:





Al dia següent vam tenir la sort de conèixer a les tribus; la tribu de l'aigua i la tribu de la terra. A aquestes tribus les hem pogut conèixer durant tot el dia ja que ens han explicat com vivien, què menjaven, quines eren les seves tradicions... tot i així encara tenim molt a descobrir d'elles









Bona nit famílies ganyotaires!! Demà és un dia que ens espera molta energia, sobretot per la colla de Grans que marxa ja de ruta fins dijous; passaran pels pobles de Tavertet, Rupit i Cantonigròs, desitjem-los sort!! I als més petits es queden a la guàrdia del campament! Molt bona nit!!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada