divendres, 14 de juliol del 2017

Cinquè dia de campaments!

Arriba el cinquè dia de campaments i serà un dia dur pels ganyotaires! El campament s'ha convertit en una ciutat de negocis i tot funciona amb diners, les ganyotes:


Hi ha un ajuntament, policia, jutjats, presó... una ciutat en tota regla i en una ciutat es mouen molts diners; l'esmorzar costa 15 ganyotes, el dinar i el sopar també. Anar a la piscina en costa 5, rentar els plants a la "cua vip" en costa també 5 ganyotes i més coses...




Com han afrontat tot això els ganyotaires? Han montat els seus propis negocis !! Els negocis de trobar polls, massatges, massatges amb aftersun, tattus i pentinats han triomfat!


T'has cremat i no saps què fer? Vine amb nosaltres i no te'n penediràs!
Negoci fantàstic perquè oferien un massatge per 20 ganyotes i un massatge amb aftersun per 25 ganyotes. Els grans que van arribar de ruta una mica cremats van agraïr la oferta del aftersun! Propietàries: Bruna, Laia, Roger, Muriel i Carla de la colla de Petits



Si tens polls i no ho saps, vine amb les de mitjans 2 i ho descobriràs!

Expertes en cabells; les noies de mitjans 2 van explotar el mercat dels cabells amb el seu super negoci. Propietàries: Elna, Lúa, Cristina, Berta, Nora, Roger i uns quants més. 


Has volgut algun cop un tatuatge però que no et durés tota la vida? Aquí tenim la teva solució!
Alguns nois de mitjans 1 van engegar el seu negoci de tatuatges i massatges; tot i així, la policía comenta que els van robar i ells també van robar i el negoci va acabar tancant. Propietaris: Pau, Oriol, Martí, Hug, Guiu, Guiete, Ton, Marc i Bernat.  





Qualificat com el millor negoci de massatges de tot el campament; algunes noies de mitjans 1 van estendre les tovalloles, un parell de capses i van triomfar. Propietàries: Helena, Queralt i Mercè. 

Durant tot el dia els ganyotaires van jugar en aquest joc i van haver-hi robatoris, multes, revisió de llicències..... tot plegat, un espectacle! La colla de Grans a més a més va arribar per la tarda després de 3 dies de ruta per Tavertet, Rupit i Cantonigròs, aquí teniu un recull del final de la ruta: 






I fins aquí el dia d'avui! Fins demà famílies, que ens espera una guerra ben guarra...!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada