dilluns, 24 d’abril del 2017

Colonietes La Ganyota

L'esplai La Ganyota vam marxar el cap de setmana del 18 i 19 de Març de colonietes!!! Les colonietes són un fantàstic cap de setmana amb tot l'esplai i aquest any vam anar a Banywood, un districte cinematogràfic d'allò més famós! Allà vam conèixer a una directora que només pensava en guanyar un Oscar tot renunciant a fer el cinema que li agradava. Els treballadors de la pel·lícula ens van demanar que l'ajudessim a recuperar l'estima pel cinema que havia fet sempre i així pugués tornar a gaudir de la seva feina.










Els infants de l'esplai van aconseguir fer canviar de mentalitat a la "Franchesca" tot recuperant la seva primera pel·lícula. Per agrair-nos-ho, la directora ens va convidar a formar part de la seva nova pel·lícula tot grabant aquest fantàstic Lipdub!!! El podeu veure al següent link: https://www.youtube.com/watch?v=6ePKlV7Jbqk&t=96s

La colla de Prejoves va aprofitar la sortida per fer una excursió pels voltants del Montseny. Van poder gaudir d'aquestes bones vistes! Què bé s'ho van passar!!!





Què bé que ens ho vam passar! Tenim ganes de més sortides com aquesta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada