diumenge, 20 de novembre del 2016

Primer cap de setmana!

Famílies ganyotaireeeeees!

Els dies 5 i 6 de novembre va arribar allò que més esperen els infants i joves de la Ganyota, el primer cap de setmana de cadascuna de les colles!. Exceptuant el Menuts que van fer durant l’Esplai de Tarda unes manualitats molt xules a la UES, les altres colles van anar a Montornès, la Garotxa, els Obits i el Montseny.



Les monitores de Menuts (l’Ari i la Júlia) cada cop s’inventen activitats i tallers més divertits per als més petits de l’esplai, entre els panellets que van fer la setmana passada i aquets elefants estem segur que aquests nens estan encantats de continuar molts anys més a l’esplai!








Durant el cap de setmana ens hem donat compte com la colla de Petits s’entenen de meravella amb els nous monitors d’aquest curs (el Xavi, la Mireia i la Gemma), tant que no es poden ni separar!

La colla va gaudir d’una excursioneta al Turó de les Tres Creus i diverses activitats i van dormir a l’esplai del Panda, companys del MEV.








La colla de Mitjans 1 que cada cop és més gran
 van anar a la Garrotxa, van pujar al volcà de Santa Margarida on van dinar i es van allotjar a la casa de la Cot. El diumenge van fer una altra excursió endinsant-se per la Fageda d’en Jordà. El Feliu, la Judit, l’Oscar i l’Anna estan molt contents amb aquesta canalla!
 







  

Els  Mitjans 2 van anar a la Mola i van pernoctar a les coves del Òbits, tot i el fred que feia al fer-se fosc als infants els va encantar dormir tant envoltats de naturalesa.



 La Joanna, la Farri, l’Ernest i el Raül tenen pensat fer activitats igual d’impressionants durant el curs que tenim!






Els Grans de l’esplai van poder contemplar el verd del Monseny i també alguns bolets durant el cap de setmana.


  

Tot i el xàfec que els hi va caure, les condicions meteorològiques no van poder parar les ganes de caminar d’aquests infants. El Roger, l’Aniol, la Irene i la Cris volen felicitar a aquesta colla de motivats!







La colla de Prejoves van anar també a la Garrotxa. Van trobar-se els colors verds, marrons i vermellosos dels arbres, les pedres i els camps de la Fageda i van tenir la oportunitat de pujar i entrar als volcans de Santa Margarida i al Cruscat. 

L’Oriol, el Tofu i la Palmira han vist el bon ritme que porten aquets nois i noies al caminar. Canya!!!!! 




A la nit la colla més gran van dormir al càmping ecològic Lava.






 Així doncs, el primer cap de setmana del trimestre ha sigut tot un èxit! Prepareu-vos, perquè després de l’hivern farem més i millors!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada