dimarts, 22 de març del 2016

Última nit!

Famílies aquí tenim el resum del penúltim dia de Colònies!! No volem marxar!!

Pel matí hem resolt el misteri de qui havia robat la placa; hem conegut la identitat del lladre: era el redactor del diari que rebiem cada dia pel matí!! El lladre/redactor havia robat la placa de la justícia perquè el poble no era pas just! Estava ple d'injustícies i es feien dir justos, quina ironia!!










Grans pel matí aprofitant la ruta ha mesurat un pou que s'han trobat i amb això hem descobert dues coses; la primera és que la nova mesura de longituds són els Iu's; el pou mesurava 14 Iu's i tres pams i mig! I la segona és que un "Iu" equival a 1 metre i mig, i potser hauriem d'afegir una tercera cosa i es que l'Iu és un infant de La Ganyota hehehehe!!

Per la tarda hem fet activitats de colla fins l'hora de berenar i després hem preparat els super shows i a mitja tarda ens han vingut els PreJoves!





Aprofitem per dir que el Capità Mitjó ha actuat!!! I cruelment!! Els ganyotaires són uns porcs porcs porcs!



Després de l'hora de sopar tocava el moment més esperat de les Colònies; els Shows!!! Per la nit hem tingut molta gresca i xerinola i hem vist uns d'espectaculars!




LES MENUDES!


ELS PETITS I LA PETITA!


ELS MONSTRES DE MITJANS 1!


ELS GRANS DEL CUL!


ELS PREJOVES QUE ENS HAN PORTAT MOLTA PUDOR I SUOR!


Però de tots els Shows hem de destacar el comiat dels més grans de la colla de Grans cap a les colònies. Han fet un petit show explicant les anècdotes que havien passat a colònies des de que eren ben petits fins ara i tots ens hem emocionat però sobretot ells i elles! Grans del cul, grans del cul!! 


SOU FANTÀSTICS! LES COLÒNIES US RECORDARAN SEMPRE! PREPAREU-VOS PER LES RUTES COLLA DE GRANS DEL CUL YUHU!



Fins demà famílies, avui ha estat un dia molt i molt maco i dolç!! 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada