diumenge, 20 de març del 2016

Segon dia de Colònies!

Booones famílies ganyotaires! El segon dia se'ns va presentar amb una repartidora de diaris del poble de Can Foix a l'hora d'esmorzar! Va arribar cridant: EXTRA EXTRA, L'ALCALDE ACUSA ALS NOUS HABITANTS DEL ROBATORI DE LA PLACA!!!



Després d'esmorzar els infants vam fer un taller super xulo!! Una llibreta cosida personalitzada. La imaginació i la creativitat s'ha apoderat dels ganyotaires! Hem vist de tot; des de llibretes dibuixades amb dibuixos super divertits, fins a llibretes que tenien ulls!







També mentres feiem les llibretes, alguns infants anaven fent els nussos de les super samarretes de Colònies! Aquest any els colors són el taronja i el verd fosc.
I així anaven quedant!




El dia va anar passant i després de dinar...... TXAN TXAN TXAN.....! Va aparèixer l'alcade.... uiuiuiuiui........
L'alcalde venia a buscar la placa robada del dia anterior però els infants només li van poder donar el marc de la placa, un marc que van trobar la nit anterior jugant. L'alcalde ha acceptat el marc i els ha deixat passar uns dies més al seu poble però tornaria a buscar la resta de la placa!!!

Un cop l'alcalde va marxar vam passar tota la tarda fent activitats de colla i al final vam conèixer a la Xènia i la Maria, unes noies que saben que els ganyotaires no hem robat la placa de la justícia i ens volen ajudar.









La nit ha arribat i hem estat fent jocs amb la colla fins l'hora de dormir. Aquí us deixem unes fotos de les estones lliures ganyotaires!



 Fins demà famílies ganyotaires!! Visca La Ganyota!!

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada