diumenge, 7 de febrer del 2016

Coloniètes 2016

Famílies ganyotaires així vam passar les primeres Colonietes de la Ganyota…… agafeu-vos ben fort!! 



Els petits i grans ganyotaires van passar el cap de setmana a la casa de colònies Mogent, a Llinars del Vallès. Es veu que la casa tenia una propietaria que estava una mica mica boja… aquesta dona es deia Gregòria i tenia d’ajudants al senyor Gumersindu i al jeperut Zepeto. La Gregòria i els seus ajudants van rebre els infants just quan van arribar! La dona no els hi volia dir el perquè però totes i cada una de les colles van haver de complir les seves normes.



Els més menuts i els petits havien de portar els mitjons per sobre els pantalons i els pantalons per sobre la samarreta.
Els mitjans 1 havien de portar guirlandes al cap.
Els mitjans 2 havien de portar el cabell ple de gumina amb unes crestes super mega altes! 
Els grans havien de girar-se tota la roba i portar-la del revés.
I els prejoves havien de portar la roba interior al cap! (juasjuas, quina propietaria més entremaliada!)







Així doncs les colles durant el dia havien d’anar per la casa vestits segons la seva norma.
Al arribar el dinar els infants ganyotaires van ser convidats per la Gregòria a una festassa per la nit després de sopar!! Això sí: havien d’anar sí o sí disfressats, ordres de la Gregòria! 





El dia va anar passant i per la tarda els infants van fer activitats amb la seva colla i van preparar els famosos Shows que farien a la nit!







La nit va arribar i…

Tots els ganyotaires ja estaven preparats per la super festassa! Anaven tots disfressats, vam poder veure presoners, cowboys, hawaianes, herois del espai i més disfresses!
En mig de la festa, va arribar la Gregòria i es va posar a plorar….. els infants no sabien què li passava i ella només els hi va dir que demà ho descobririen.







La festa va acabar però abans de dormir va venir la vetllada!




Al dia següent els infants es van llevar ben d’hora, van fer un bon esmorzar i van anar directes a descobrir el motiu pel qual la Gregòria es va posar a plorar la nit anterior.







Fent les activitats es van trobar un diari, i casualment era el diari de la Gregòria!!!! Els infants van descobrir que la Gregòria va ser obligada a ser la propietària d’aquella casa… quan ella el que volia era ser cantant. Els infants van animar-la a perseguir el seu somni i a que fos feliç i així doncs van cantar amb ella al final tots junts! La Gregòria, una dona que semblava una mica esbojarrada i trista, es va posar més feliç gràcies als petits i grans ganyotaires!!




El dia va acabar i era hora de fer la motxilla i marxar cap a casa! Moltes gràcies a tots els infants que van venir i van poder gaudir d’aquest cap de setmana, l’equip de monitores i monitors n’estem molt orgullosos!! Visca La Ganyota!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada