divendres, 15 de gener del 2016

Tió, ets tú?! Ja has arribat?!

Sí senyors, el tió ja ha arribat!!!! I us preguntareu com ha passat això? I nosaltres us direm; doncs bé tot és gràcies als infants de La Ganyota, que van aconseguir salvar el tió fustet d’un horrible ós formiguer que es dedicava a robar tions de totes les escoles de tions del món. Aquest ós formiguer va arribar a l’escola de tions de Sabadell i va decidir emportar-se al tió fustet, el tió de l’esplai La Ganyota. QUINA SORT que els nens i nenes de La Ganyota es van donar compte perquè sinó el pobre hagués desaparegut de l’esplai! 
 
 I COM HO VAN FER AIXÒ?!


Doncs ho van aconseguir a base de cooperar entre ells i ajudant-se els uns als altres. Tots els infants de l’esplai es trobaven a una plaça diferent de Sabadell. En aquesta plaça havien de trobar unes pistes que els portarien al lloc on estaria amagat el tió fustet. Aquest lloc era un bosc super màgic. Al entrar al bosc van conèixer unes dones que es feien dir les professores de l’escola de tions . Aquestes professores necessitaven ajuda perquè hi havia un ós formiguer que no creia en la màgia del tió, els robava i feia desaparèixer els boscos on vivien. 

 QUINA SORT que els nens i nenes de La Ganyota es van donar compte perquè sinó el pobre hagués desaparegut de l’esplai! 




Per celebrar que haviem aconseguit salvar el tió fustet, vam berenar tots junts al pati de l’escola de tions i vam fer jocs fins l’hora de marxar.

GA-NYO-TA GA-NYO-TA!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada