dijous, 28 de gener del 2016

Dissabte 23 de Gener


I us estareu preguntant... què van fer les colles el dissabte 23 de Gener..??? hmmm! Doncs bé ara mateix ho sabreuuu!! Comencem, entrem a La Ganyota!!





ELS MENUTS!

Els Menuts aquest cap de setmana vam fer la primera excursió de colla! Vam marxar d’excursió a prop, al riu Ripoll, però va servir-nos per desconectar de la ciutat. Vam caminar força al ritme de la cançó "Una mosca volava per la llum", vam arribar a trepitjar les fulles seques dels arbres, escoltar el riu i fer jocs molt divertits.
Ens ho vam passar superbé! Volem tornar a anar d'excursió!
VISCA ELS MÉS MENUDETS!







ELS PETITS I ELS MITJANS 1!

La colla de petits i mitjans 1 aquest cap de setmana vam fer una activitat junta supermega guay! Ens va venir una heroïna i un extraterrestre i ens van explicar que se’ls hi va espatllar la seva nau espacial i la única forma que tornés a funcionar era cuinant, ja que la nau no funcionava amb gasolina, funcionava amb menjar!!! Les dues colles van estar fent menjars molt originals pels dos personatges mentre també feien proves i activitats. Visca els petits i els mitjans 1!! 








ELS MITJANS 2!

Aquest dissabte la colla de mitjans 2 vam anar d'excursió. Vam caminar des de Sant Llorenç Savall fins a Castellar del Vallès.
Ens va fer un dia preciós, vam aprofitar per tocar la guitarra i cantar, jugar una estona i gaudir un dia més de la bona companyia.
La nostra energia no s'acaba i tenim ganes de més! Visca mitjans 2!
















ELS GRANS!

Grans aquest cap de setmana va continuat treballant en el seu projecte contra la homofòbia! Els infants van portar diferents logos per expressar la seva opinió! 
Visca Grans!!


ELS PREJOVES!

Aquest cap de setmana la colla de prejoves va anar a terrassa a fer diferents activitats totes molt divertides! Una incloïa aconseguir fer una truita…. imagineu-vos com ho deurien fer!
Visca aquests Joves!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada