dimecres, 21 de gener del 2015

AQUEST CAP DE SETMANA D'EXCURSIÓ

Cada colla el cap de setmana anterior va marxar d'excursió... Va ser un dia fantàstic on el temps i les condicions ens van acompanyar durant tot el dia. 




MENUTS: 
Aquest cop la colla de menuts han anat a Barcelona, al Cosmo Caixa. Han pogut gaudir del bosc inundat i de moltes altres coses que els van encantar. 
















PETITS:
La colla de petits han anat fins a Sant Cugat amb tren i des de allà han emprès un camí pels voltants del Pi d'en Xendri, on han fet jocs i dinàmiques diferents i divertides.










MITJANS 1:
La colla de mitjans 1 han anat fins a Terrassa, han fet una excursió per allà els seus voltants i han anat fins al Llac Petit on tots i totes han quedat captivats amb el que els rodejava, un paisatge molt misteriós.
















GRANS:
La colla de grans han agafat el tren fins a Figaró i des de allà han pujat fins al Tagamanent. S'ho han passat molt bé i encara que feia fred els ha fet un dia fantàstic.















 JOVES:
Els de la colla de joves han anat fins a la zona alta de Barcelona i des de allà han estat caminant molt i finalment han acabat el dia al Parc Güell.




dimarts, 13 de gener del 2015

ACABEM EL 2014


La Ganyota acaba l'any 2014 coneixent a la Mare Naturalesa i ajudant al Tió, des dels més petits fins als més grans, tota la família ganyotaire... Abans d'acabar l'any vam fer una trobada al Parc Tecnològic del Vallès on van haver de superar una sèrie de proves per ajudar a la Mare Naturalesa i al Tió. 



ELS PROTAGONISTES DEL DIA:



LA MARE NATURALESA





EL TIÓ




LA MARA NATURALESA ENS CAPTIVA A TOTS AMB LES SEVES EXPLICACIONS!




Aquí tenim un petit recull de les proves que vam superar tots JUNTS!



















ELS MONITORS I MONITORES ES FAMILIARITZEN AMB LA MARE NATURALESA I N'APRENEN MOLT D'ELLA






Més i més fotos!














VA SER UN DIA MOLT MÀGIC PER TOTS ELS GANYOTAIRES! 
En volem més d'aquets








El cap de setmana següent, gràcies a que vam estar durant tota la setmana alimentant al Tió a la UES, ens va fer una bona cagada de llaminadures el dia del QUINTO DE LA GANYOTA!

Els joves van organitzar un quinto per les famílies ganyotaires! 






FINS AL 2015 GANYOTA!!!!!!!!!