diumenge, 13 de desembre del 2015

EL PRIMER DIA!!!

3 i 10 d’octubre del 2015

El primer dia del curs 2015-2016 es va fer esperar més del que haguéssim volgut i tant els infants com els monitors i monitores ens va saber greu que degut al temps l’activitat al parc de Can Gambús, preparada per aquell dia, s’hagués de posposar.
Tot i això, el dissabte següent estàvem al parc desitjant que per fi comences el nou curs de l’esplai la Ganyota.  
Com ja es costum a la Ganyota, el primer dia de curs els infants mitjançant un joc de pistes van descobrir els monitors de colla amb els que estaran durant aquest any. Tot i que alguns van costar més que d’altres els van acabar descobrint fent feina en equip i evitant se pillats pels monitors.
Després de la presentació ens vam reunir per colles i vam fer jocs de coneixença per presentar-nos i explicar-nos que ens agrada fer durant el temps lliure. Per expressar els seus hobbies les colles més petites van fer jocs com el  anomenat “Mar o muntanya” en el que un infant podia plantejar un seguit de qüestions amb dues possibles solucions: “què t’agrada més? El mar o la muntanya? El gelat de xocolata o el de vainilla? El peix o la carn?” i la resta de nens s’havien d’expressar quina de les dues opcions plantejades era la que preferien.
Les colles més grans després de conèixer les noves incorporacions a l’esplai van poder parlar amb els seus monitors del les expectatives que tenien d’aquest curs. També es va valorar conjuntament la participació que podrien tenir aquestes colles (sobretot la de Prejoves) en activitats que féssim conjuntes amb tot l’esplai com la del tió.

Al final el dia va acabar amb uns balls i unes cançons per celebrar el inici del nou curs de la Ganyota. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada