dimarts, 21 de juliol del 2015

El dissabte després d’esmorzar vam fer la gimcana “guarra”, una activitat que no tots els nens volien fer al principi però que desprès van gaudir molt. En aquesta activitat havien de superar varies probes com  una guerra de galls en una piscina plena d’aigua, llet i cereals, el Twister amb pintures de colors, el joc de les cadires i el que quedava dret l’embrutàvem amb crema de cacau, una piràmide amb el terra enfangat, etc.
Després de dinar vam fer activitats per colles i vam acabar d’estampar les samarretes.
A la nit un grup de soldats (els monitors disfressats) ens van preparar un joc: havíem de buscar cinc ingredients per preparar una poció màgica que ens fes invencibles en cas d’anar a la guerra. Tot i que els grups de recerca semblaven molt compenetrats cap d’ells va poder trobar els cinc ingredients.

El diumenge vam deixar els campaments després de recollir tot el material que havíem utilitzat. Ens vam acomiadar dels terrenys de la millor manera possible, dinant amb els pares. Abans de marxar els hi vam ensenyar algunes danses que ens havia ensenyat el poble medieval i la zona en la que havíem estat aquests dies.

L’esplai La Ganyota ha acabat el curs amb un final rodó, uns campaments genials en els que tots hem après coses noves sobre la natura, la gent que ens envolta i ens hem divertit d’allò més! Esperem que el curs que ve sigui igual o millor!

Bon estiu famílies!  






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada