dilluns, 20 d’abril del 2015

3r TRIMESTRE

La Ganyota de la UES, ja porta dos caps de setmana després de la Setmana Santa.

La Setmana Santa... va ser FANTÀSTICA! De colònies a la Cerdanya, a Can Ribals i els més grans de tots, els Joves de ruta van arribar.








El primer cap de setmana de petits!

La colla de petits vam haver-li de donar alguna funció al globus  anomenat "Heli"; així que vam fer diferents jocs d'equip i d'estratègia. Per acabar, vam pensar que també podria ser un capgros, per tant cada nen i nena vam dibuixar el nostre i entre tots/es vam haver d'escollir-ne un.

El bon temps ja ha arribat i això es nota! Els petits de la Ganyota estem que no parem!


















El primer cap de setmana de M2 i Grans

La colla de M2 i Grans es van ajuntar i van fer un dissabte nocturn, ja que uns zombies van ocupar els cossos dels monitors i només apareixien al vespre, al començament van haver de seguir una corda amb els ulls tapats i van haver d'anar tocant coses... Al final de la corda hi havia una carta que explicava el que havien de fer seguidament... Van haver de tornar-se a tapar els ulls i fins a la Plaça Taulí els zombies els van portar.
Un cop allà havien de transformar els monitors i monitores en humans un altre cop amb un antídot, ara... si els zombies pillaven als nens i nenes els lligaven i els transformaven amb zombies. 












VAN ACONSEGUIR TRANSFORMAR A TOTS ELS MONITORS I MONITORES DE NOU EN HUMANS!







El primer cap de setmana de Joves!

Els joves van quedar pel matí, i ja que els hi va quedar pendent quan van arribar de ruta una petita guerra d'aigua i pintura (paintball), el primer cap de setmana la van fer.

Van acabar tots i totes pintats i pintades des de el cap fins els peus, una experiència molt divertida per tots i totes.










MOLEU MOLT JOVES!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada