dilluns, 30 de març del 2015

tercer dia de colònies!

Ja ha acabat el tercer dia de colònies...

Comencem a estar nostàlgics de casa, però no tenim ganes de marxar.

Avui grans han començat la seva miniruta. Ja els trobem a faltar, i esperem que ells a nosaltres. Ells segueixen deixant petjada allà on van. Estan ara mateix dormint a Estana, un acollidor poble dels voltants de la zona.




La resta de l'esplai hem anat d'excursió fins a Travesseres.

Hi ha hagut moments de cansament a les pujades, però hem superat tots els obstacles i hem arribat. Ens ho hem passat molt bé i hem estat una bona estona jugant a una esplanada de Travesseres.







Després de sopar, com que estavem cansadets, hem estat una bona estona vetllant amb cançons en rotllana, amb alguns galls i afonies, però ens ho hem passat d'allò més bé.



A més a més, hem rebut notícies dels JOVES! Estan molt bé, arribaran a la casa demà abans de dinar. La ruta d'avui  ha anat des d'on van dormir al voltant d'Olopte fins a Corràs, i després des d'allà fins a Bellver de Cerdanya, trobant-se pel camí camells (si, camells a Cerndanya) i moltes orugues com a anècdota. 




1 comentari:

  1. Ueeeee!! Sou uns campions! No tenim cap dubte que això segueix anant genial i que us ho esteu passant molt i molt bé. Ens encanta llegir-vos cada matí. Aquí a casa també us enyorem i alhora ens feu una mica d'envegeta, tan de bo nosaltres també poguéssim estar en aquest lloc tan bonic vivint aquestes maravelloses històries i moments. Molt bona feina monis. Seguiu així, endavant!!

    Forta abraçada!!

    Laura i Àngel (pares Berta Garcia)

    ResponElimina