dimecres, 21 de gener del 2015

AQUEST CAP DE SETMANA D'EXCURSIÓ

Cada colla el cap de setmana anterior va marxar d'excursió... Va ser un dia fantàstic on el temps i les condicions ens van acompanyar durant tot el dia. 




MENUTS: 
Aquest cop la colla de menuts han anat a Barcelona, al Cosmo Caixa. Han pogut gaudir del bosc inundat i de moltes altres coses que els van encantar. 
















PETITS:
La colla de petits han anat fins a Sant Cugat amb tren i des de allà han emprès un camí pels voltants del Pi d'en Xendri, on han fet jocs i dinàmiques diferents i divertides.










MITJANS 1:
La colla de mitjans 1 han anat fins a Terrassa, han fet una excursió per allà els seus voltants i han anat fins al Llac Petit on tots i totes han quedat captivats amb el que els rodejava, un paisatge molt misteriós.
















GRANS:
La colla de grans han agafat el tren fins a Figaró i des de allà han pujat fins al Tagamanent. S'ho han passat molt bé i encara que feia fred els ha fet un dia fantàstic.















 JOVES:
Els de la colla de joves han anat fins a la zona alta de Barcelona i des de allà han estat caminant molt i finalment han acabat el dia al Parc Güell.




1 comentari: