divendres, 12 de juliol del 2013

QUART DIA DE CAMPAMENTS!

Bona tarda famílies ganyotaires!
Ahir vam anar d'excursió fins al poble de l'Atmella! Al començar ens estàvem desfent de la calor que feia, i costava una mica aguantar el ritme, però no ens vam cansar gaire perquè va ser curta tot i que intensa. Vam dinar al poble, al costat d'un petit parc on vam jugar a l'acabar.
La baixada va ser molt més lleugera, ja que el sol estava tapat una mica amb núvols.

A l'arribar als campaments, un cop berenats, vam fer dutxes, i després de dies van acabar ben nets, tot i que no els hi durarà gaire! 

A la nit van tornar les excursionistes i vam jugar als comandos de les constel·lacions per orientar-nos a la nit. I després d'estirar-nos a observar les estrelles vam anar cap a dormir!

Aquest matí ens hem despertat i encara amb pijama hem jugat al mocador per desvetllar-nos. I ara que ja hem acabat d'esmorzar i els serveis, comencem amb una gimcana al pantà per refrescar-nos. Després jugarem a l'Everest, que és una modificació de l'estratego, i després jugarem a l'estratego, que els nens porten temps demanant-ho! 

Ens ho estem passant molt bé, no volem marxar!!! Tot i que també tenim ganes de que arribeu diumenge a les 11h per jugar tots junts! Recordeu que el vostre dinar l'heu de dur vosaltres!


Aquí teniu unes fotos de la gimcana al pantà d'aquest matí!






dimecres, 10 de juliol del 2013

Tercer dia als campaments de la Ganyota!


Bon dia de nou!
Aquí al camp base del club excursionista de la ganyota tot marxa igual o millor que els altres dies. Ens entrenem amb un munt de proves físiques i activitats de tot tipus pel bosc. Fins i tot, hem preparat una cursa d'orientació entre tots que després hem pogut fer i ens ha sortit d'allò més bé. Amb tot plegat arribem al vespre ben cansats, i, tot i que avui la pluja sembla que ens ha volgut fer la guitza, no ens impedirà fer l'excursió de demà!!


                                          Aquí ens teniu a tots fent un bon esmorzar.

dimarts, 9 de juliol del 2013

SEGON DIA DE CAMPAMENTS!


Bona tarda famílies ganyotaries! 

Aquí tot segueix perfectament i ens ho estem passant molt bé! Ahir ja ens vam banyar al pantà, als nens i nenes els hi encanta i són molt valents, no van tenir gens de por a entrar-hi i vam nedar moltíssim! Ja hem tenyit les samarretes i han quedat molt bé, estan encantats amb elles! Ahir el cel va intentar ploure una mica, però amb la nostra força vam aconseguir que al final no fos res i vem poder desenvolupar les activitats amb normalitat. 
Ja us anirem informant (quan la cobertura d'internet ho permeti), però aquí tot marxa molt bé i a més a més, amb cada àpat quedem ben tips! 

Fins demà!

dilluns, 8 de juliol del 2013

PRIMER DIA DE CAMPAMENTS!


Bon dia famílies ganyotaires! 
Ja estem tots ben instal·lats als campaments! Estem estupendament! El lloc es molt maco i el pantà està molt ple d'aigua, ja tenim ganes de poder-nos-hi banyar, ja que aquí la calor apreta i ve molt de gust fer un bon bany! El dia ha estat ple d'activitats i molt intens! Unes excursionistes ens han fet una visita i ens han dit que haurem de passar unes proves per arribar al dalt del cim i ser uns superexcursionistes, ja anirem veient que ens fan fer, de moment estem preparats per l'aventura! Ja us anirem fent arribar informació; però no patiu que aquí ens ho estem passant super bé i estem plenament integrats en la natura!
Records a tots!

PD: Ens costa trobar internet per poder actualitzar el blog, així que no patiu per si algun dia la informació arriba una mica tard.