dimecres, 27 de març del 2013

Quart dia!!

Avui hem ajudat a dos pastorets a derrocar a Satanàs, amb l'ajud d'unes sals màgiques que hem aconseguit!
També han arribat els Pre-Joves! Feien molta pudor i estaven molt cansats.
A part, hem fet moltes activitats, hem acabat de estampar les samarretes i hem fet un instrument. A la nit, hi ha hagut actuacions estel·lars ens els xous de nens i fins i tot han vingut els de la casa a veure'ns. Avui era hivern, l'última estació d'aquest calendari boig, com que ja hem viscut un 2013 en quatre dies, avui a la nit han sonat les campanades de cap d'any, hem menjat raïm, ens hem acomiadat de les presentadores del telenotícies de la tele gegant i hem anat a dormir. Demà al matí, serà 2014 i per tant ja podrem marxar de la casa perquè ja haurem recuperat l'any que havíem perdut!







dilluns, 25 de març del 2013

Tercer dia!i

Avui hem anat d'excursió, els nens han anat a dormir baldadíssims. Hem anat fins al Roc Gros, un mirador que està a uns 5km de la casa, un cop a dalt hem pogut veure des de la Serralada Litoral fins als Pirineus passant pel Montseny i la plana de Vic. L'excursió ha passat entre camps i per corriols. Ens ha fet un dia esplèndid, just el dia que érem Estiu. Casi no hem vist ni un núvol! Al arribar a la casa els nens s'han dutxat i després de sopar hem celebrat el solstici d'estiu per acabar la nit amb una vetllada, cantant cançons al ritme de la guitarra.






diumenge, 24 de març del 2013

Segon dia!!

Avui ens hem llevat a la primavera! Hem ajudat a la princesa a salvar el seu promès del drac, però al final no se'l volia menjar sino que només volia amics!!
També hem tenyint les samarretes i ja estan seques! A la tarda hem fet un joc d'estratègia tot l'esplai. No ens fa massa bon temps però no ens ha plogut, encara.



dissabte, 23 de març del 2013

Primer dia!!

Avui hem arribat sans i estalvis a la casa del Puig de Balenyà. Hem fet activitats per descobrir l'entorn i tallers. Hem anat de vòlit però és normal perquè en el primer dia ens haviem d'instal·lar i aclimatar, ens tracten molt bé i mengem cuina casolana i variada.
Avui també hem descobert el Centre d'Interès, uns científics han calculat que hauríem d'estar al 2014 i que en quatre dies hem de viure tot el 2013, una estació per dia vivint els events i caractirístiques més importants de cada una. Avui hem fet la Tardor i la casa s'ha ambientat misteriosament amb motius de tardor. 

Molt Bona nit!!

Televisió gegant on han aparegut les presentadores i els científics que ens han presentat el centre d'interès


PD: Actualitzarem el blog diàriament entre quarts d'una i les dues.

dilluns, 18 de març del 2013

Mitjans 2: Cap de Setmana a St Salvador de les espases

Aquest cap de setmana Mitjans 2 hem anat a l' ermita de St Salvador de les espases caminant des de Vacarisses. Una ermita amb unes vistes de Montserrat i altres colls fabuloses!!

La ruta no era gaire llarga, així que amb el matí de dissabte va ser suficient per arribar a l' ermita i dinar allà.
Per la tarda vam fer diversos jocs i aprofitant els moments que no plovia vam buscar una bona esplanada per jugar al joc de la bandera! Ens ho vam passar d' allò més bé!

Després de berenar i aprofitant els últims moments de llum solar, vam plantar tendes i les vam col.locar dins la sala on dormiríem.
Un cop ja de nit i ben sopats, vam optar per fer diversos jocs d' interior abans d' anar a dormir, com ara el joc de l' assassí. Ens va divertir tant aquest joc que el vam repetir uns quants cops, fins que va arribar la hora d' anar a dormir.  Malgrat el fred que feia a la sala, dins la tenda i al sac s'hi estava d' allò més bé!!
"Bona nit Mitjans 2, que tingueu un bon son.." :)

Bon dia de  Diumenge!! Tot i que de bon dia no gaire, seguia plovisquejant i hi havia boira baixa. Tot i això les vistes de les muntanyes mig envoirades i el cel gris que es podia observar des del mirador de dalt del monestir creaven un clima fascinant.
Després de fer-nos quatre fotos de grup, vam despedir-nos de St Salvador de les espases i vam empendre el camí de tornada. A Vacarisses vam dinar i vam agafar el tren de tornada a Sabadell.


Cap de setmana passat per aigua, però igualment: Un bon cap de setmana!!

Esperem amb ganes i il.lusió que arribi el pròxim!!






divendres, 15 de març del 2013

Celebració del dia de l' amic



Avui ha sigut un gran dia per a tots els i les ganyotaires de Sabadell perquè hem celebrat 
el dia de l’ amic.
El bon temps que ens acompanyava i el sol que queia de primavera ha animat als monitors des de primera hora de la tarda a fer tots els preparatius per a la festa  amb ganes i il.lusió.





La plaça estava guarnida amb garlandes i dues pancartes ben grosses amb el nom i logo de l’ esplai penjaven de la paret. Un parell de taules, centre d’ informació i venda de foulards ocupaven part de la plaça i al bell mig s’hi situaven el joc de la oca a gran format per una banda, i una caixa amb diferents tipus d’ instruments de percussió per l’ altra, col.locat amb la finalitat d’ entretenir els nens que anaven arribant.



Amb un tres i no res la plaça es va omplir dels nens i nenes de l’ esplai acompanyats pels seus pares i pels seus amics i amigues convidats a la festa. Un cop hi vam ser tots vam iniciar les activitats per colles:

Petits vam fer una gincama molt xula i papiroflexia. Vam aprendre a fer una granota de paper i tot!!

Mitjans 1 vam fer una gincama alternada amb jocs de carrer diversos. Vam córrer molt, va ser molt divertit!!

Mitjans2  vam fer una gincama alternada amb jocs típics d’ esplai. Vam aprendre a fer el cuc!!



Grans  i prejoves vam jugar conjuntament al estratego. Tota una aventura!!


Al finalitzar les activitats per colles, vam reunir-nos tots plegats per fer un berenar conjunt i despedir-nos com déu mana amb la dansa de l’ alegría i el ball de la palmera.



Com a equip de monitors vam quedar molt satisfets del funcionament de la festa.
 Esperem repetir-la l’ any que vé.  Us hi esperem a tots!!

Fins a la pròxima ganyotaires!!