divendres, 12 de juliol del 2013

QUART DIA DE CAMPAMENTS!

Bona tarda famílies ganyotaires!
Ahir vam anar d'excursió fins al poble de l'Atmella! Al començar ens estàvem desfent de la calor que feia, i costava una mica aguantar el ritme, però no ens vam cansar gaire perquè va ser curta tot i que intensa. Vam dinar al poble, al costat d'un petit parc on vam jugar a l'acabar.
La baixada va ser molt més lleugera, ja que el sol estava tapat una mica amb núvols.

A l'arribar als campaments, un cop berenats, vam fer dutxes, i després de dies van acabar ben nets, tot i que no els hi durarà gaire! 

A la nit van tornar les excursionistes i vam jugar als comandos de les constel·lacions per orientar-nos a la nit. I després d'estirar-nos a observar les estrelles vam anar cap a dormir!

Aquest matí ens hem despertat i encara amb pijama hem jugat al mocador per desvetllar-nos. I ara que ja hem acabat d'esmorzar i els serveis, comencem amb una gimcana al pantà per refrescar-nos. Després jugarem a l'Everest, que és una modificació de l'estratego, i després jugarem a l'estratego, que els nens porten temps demanant-ho! 

Ens ho estem passant molt bé, no volem marxar!!! Tot i que també tenim ganes de que arribeu diumenge a les 11h per jugar tots junts! Recordeu que el vostre dinar l'heu de dur vosaltres!


Aquí teniu unes fotos de la gimcana al pantà d'aquest matí!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada