diumenge, 9 de juny del 2013

La Busqueta

El cap de setmana passat vam anar a la Busqueta!

La Busqueta és un bosc situat a Sant Llorenç i per arribar-hi vam haver d' agafar un bus que ens hi va portar directament. Érem els nens i nenes de petits, mitjans1 i mitjans2. 
Un cop arribats al poble vam haver de carregar les motxilles i caminar una estoneta fins arribar al terreny on acamparíem. Amb la passejadeta sen's va obrir la gana així que un cop arribats al terreny vam dinar. Després de dinar i de plantar tendes vam començar els jocs!! 

Primer vam fer un "masovers i bandolers" (polis i cacos versionat) on nens i nenes vam tenir l' oportunitat de córrer i divertir-nos. Després ens esperava el joc de l' estratego, molt conegut i demanat pels nens i nenes de l' esplai, però abans vam berenar per agafar energies. I endevineu qui va arribar mentres berenàvem?? Els nens i nenes de grans i prejoves que havien vingut a peu fins a la busqueta!! Quin mèrit!! Van unir-se al berenar amb nosaltres i al acabar vam jugar a l' estratego. 
Al acabar ja estàvem tots molt cansadets així que vam fer una reposada i a sopar, ja que després de sopar encara ens esperava un joc més: el joc de nit "La flauta"! Ens ho vam passar molt bé amb aquest joc però ja tocava anar a dormir per tal d' agafar forces per Diumenge. Fins demà!!!

Diumenge, ben esmorzats vam fer una super guerra de bombardes on vam acabar tots ben enfarinats! Després de treure les tendes vam aprofitar el terreny per fer un partit de futbol on pares i mares van anar arribant i els que van voler van jugar amb nosaltres i tot!! A part del partit, també vam jugar i cantar cançons amb els pares. Després vam dinar i a ben dinat ja va ser l' hora de plegar veles i marxar... Quina pena!!

Esperem repetir-ho l' any que ve!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada