diumenge, 9 de juny del 2013

Festa Major de la Ganyota!!

Aquest Dissabte el grup d' esplai La Ganyota hem celebrat els nostres 19 anys!!

Hem tingut un dia molt intens!! Ens hem trobat a les 17h a la UES i allà ens han vingut a rebre uns superherois que ens han dit que havien perdut tota una sèrie de qualitats/poders i volien que els nens i nenes els ajudéssim a recuperar-los. Hem fet tot un seguit de proves relacionades amb el ritme, la confiança, la intel.ligència, l' humor, la memòria i la valentia i finalment hem aconseguit que els superherois tornessin a ser el que eren.
Finalitzats els jocs, hem anat xino xano fins a la plaça Dr Robert i allà hem continuat la festa amb una tarda molt animada gràcies a l' actuació infantil de Jaume Barri. La música sonava per totes bandes a la plaça Dr Robert i les garlandes penjades a les faroles anunciaven aires de festa!!
I ja cap al capvespre, què millor que continuar la festa amb la realització d' un sopar popular amb botifarra i amanida de menú i un concurs de postres!! Quins postres més deliciosos que saben fer les famílies ganyotaires!!
Després de repartir els lots de premis del concurs, les famílies van anar aixecant-se de les taules per aproximar-se a la tarima de concerts on podrien escoltar i gaudir de la música pop-folk del grup de música "Sense sal". Nens i nenes també van poder gaudir de la música ballant a primer fila. I a continuació, no s' acabava la festa, no... La gent jove de Sabadell va anar-se concentrant a la plaça per escoltar, ballar, cantar i tornar-se boig amb l' animat grup de música "AlQuadrat", els quals van donar fi, ara sí, a la nostra festa major.

L' any que ve més i millor!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada