dilluns, 18 de març del 2013

Mitjans 2: Cap de Setmana a St Salvador de les espases

Aquest cap de setmana Mitjans 2 hem anat a l' ermita de St Salvador de les espases caminant des de Vacarisses. Una ermita amb unes vistes de Montserrat i altres colls fabuloses!!

La ruta no era gaire llarga, així que amb el matí de dissabte va ser suficient per arribar a l' ermita i dinar allà.
Per la tarda vam fer diversos jocs i aprofitant els moments que no plovia vam buscar una bona esplanada per jugar al joc de la bandera! Ens ho vam passar d' allò més bé!

Després de berenar i aprofitant els últims moments de llum solar, vam plantar tendes i les vam col.locar dins la sala on dormiríem.
Un cop ja de nit i ben sopats, vam optar per fer diversos jocs d' interior abans d' anar a dormir, com ara el joc de l' assassí. Ens va divertir tant aquest joc que el vam repetir uns quants cops, fins que va arribar la hora d' anar a dormir.  Malgrat el fred que feia a la sala, dins la tenda i al sac s'hi estava d' allò més bé!!
"Bona nit Mitjans 2, que tingueu un bon son.." :)

Bon dia de  Diumenge!! Tot i que de bon dia no gaire, seguia plovisquejant i hi havia boira baixa. Tot i això les vistes de les muntanyes mig envoirades i el cel gris que es podia observar des del mirador de dalt del monestir creaven un clima fascinant.
Després de fer-nos quatre fotos de grup, vam despedir-nos de St Salvador de les espases i vam empendre el camí de tornada. A Vacarisses vam dinar i vam agafar el tren de tornada a Sabadell.


Cap de setmana passat per aigua, però igualment: Un bon cap de setmana!!

Esperem amb ganes i il.lusió que arribi el pròxim!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada