dimarts, 19 de febrer del 2013

Celebrem el Carnestoltes a Río de Janeiro!!


Aquest any els nens i nenes de l' esplai han estat convidats a celebrar el Carnestoltes a una ciutat on viuen aquesta celebració amb gran alegria i diversió: Río de Janeiro!!!

Com a bons convidats, no podien fer tard a al festa. Per això, només arribar a la UES s'han disfressat a corre-cuita amb disfresses molt acolorides i divertides que ells mateixos havien dissenyat el dissabte anterior.
  
Cada colla anava disfressada representant un dels països o continent convidats a la festa brasilera: Petits-Mèxic; Mitjans1-La India; Mitjans2-La Xina; Grans- Àfrica; Prejoves- Hawaii


Un cop tots ben guarnits han anat desfilant, com si d’una rua es tractés, fins a l’ escola primària Enric Casasses. Allà els esperava lo millor, la diversió!! 




Diferents tallers de cuina, dansa, percussió, jocs i manualitats on nens i nenes han pogut experimentar petites nocions de la cultura i gastronomia del brasil i s’ho han passat d’allò més bé.

L’ activitat ha finalitzat amb un berenar popular del Brasil que ells mateixos havien preparat en el taller de cuina: una dolcíssima i fresquíssima macedònia de fruites que els ha servit per anar paint el Carnestoltes d’ aquest any i...

... agafar forces pel Carnestoltes de l’ any que ve!!!!     No te’l perdis!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada